fbpx

Jorja Smith har gode nyheder til os!

Foto: Rashidi Noah (pressebillede)

Mandag den 19. april annoncerede Jorja Smith en kommende EP og delte desuden nummeret “Gone” med os.

Den engelske R&B-artist Jorja Smith har nu løftet sløret for en kommende EP. Denne vil få titlen Be Right Back og ligge klar til os fredag den 14. maj. Modsat så mange andre EP’er, vil Be Right Back indeholde hele otte numre, så der er en hel del ny musik at glæde sig til! Alligevel er udgivelsen tænkt som en teaser for det, man også kan vente fra Jorja Smith i løbet af 2021/2022 – heriblandt et fuldlængde album. Om Be Right Back fortæller artisten selv:

– Den hedder ‘Be Right Back’ fordi, at den bare er noget, som jeg vil give mine fans lige nu. Dette er ikke et album, og disse sange ville ikke have klaret den til et album. Men hvis jeg følte, at jeg havde brug for at lave dem, så har nogen også brug for at høre dem.

Mens vi venter på Be Right Back, kan vi høre hendes nye single “Gone”, som også vil være at finde på den kommende EP. Her er links til lytning:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com