fbpx

José González annoncerer endelig nyt album

Foto: Peter Toggeth (pressebillede)

Det er seks år siden, at den svenske indie-folk-connoisseur Jose Gonzales sidst udgav et album. Nu bryder han endelig tavsheden, og annoncerer at hans nye album ‘Local Valley’ udkommer senere på året. For at gøre ventetiden nemmere, har han desuden smidt en single fra albummet, “Visions”, oveni.

José González tager tit de store emner op i sine sange, og synger om både civilisationer, humanisme og solidaritet. Sangene har for længst fundet den brede befolknings opmærksomhed, og han har haft stor succes med sin bløde, charmerende stemme. Selvom han har været i branchen længe og snart kan fejre sin karrieres 30 års jubilæum, så er det sjældent, at den dygtige svensker udgiver ny musik. Kun tre albums i eget navn har han beriget os med igennem tiden, men nu er det altså snart tid til endnu et.

Local Valley udkommer den 17. september i år, og det forlyder at albummet kommer til at indeholde sange på alle de sprog José González kan tale; spansk, engelsk og svensk. Mens du venter, kan du læne dig tilbage og nyde den nye single “Visions”.
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com