fbpx

Josh Herring spejler sig i udfordringen ved at finde venner

Foto: João Neves (pressebillede)

Den britiske singer/songwriter flyttede i 2018 til København. Og som mange andre tilflyttere oplevede han, at man hurtigt føler sig alene, når man flytter væk fra venner og familie. Nogle af de problemstillinger han mødte i forbindelse med sin flytning, har han skrevet et album om, og nu kan vi nyde første singleforløber “Hard To Make Friends”.

Josh Herring laver altså bare charmerende sange! Den første single “Hard To Make Friends” er i hvert fald både ørehængende og velskrevet, og så følger der også en musikvideo med, der både giver et smil på læben og sætter tankerne i gang. “Hard To Make Friends” udspringer af de udfordringer der hører med, når man flytter til en ny by, og igen finder sig selv ledig på ‘venne-markedet’. I lækker singer/songwriter-stil er sangen både catchy og overraskende, og i musikvideoen kan man se Josh Herring gå rundt og fjolle i København. En god påmindelse om at det ikke er alle, der føler sig hjemme i den by som mange af os elsker og kender.
Se musikvideoen til “Hard To Make Friends” her
Eller lyt til sangen på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com