fbpx

Kamma bringer sin stilsikre pop med til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Sofi Hellberg Olsson (pressebillede)

Det er med efterhånden slidte nerver, at vi koncerttørstende musikfans venter tålmodigt på den imødesete genåbning af kultur -og koncertlivet. Noget af det første vi har at se frem til, er åbningen af Pumpehusets Byhave i København, som løber af stablen om ganske få uger. Og når Byhaven igen åbner sine porte, sørger vi for, at fylde det hyggelige udendørs venue med en række storslåede koncerter med danske vækstlagsartister, der er særligt udvalgt til at skabe uforglemmelige sommeraftener. Den første begivenhed af slagsen bliver med pop-kometen Kamma på plakaten.

Vi vil på det varmeste anbefale dig, at sætte kryds i kalenderen den 15. maj, når danske Kamma indtager den charmerende udendørs scene i Byhaven, som en af Bands of Tomorrows Uimodståelige. Kamma er en alsidig artist, der skaber velskrevet pop, som svinger fra at facilitere dystre lydlandskaber til opløftende dansevibes.

Kamma har udgivet en række fremragende singler, som løber i forvejen for hendes kommende EP Momentary Emotions. EP’en er skabt i samarbejde med Sune Rose Wagner (The Raveonettes, Psyched Up Janis), som også synger et vers på Kammas seneste single “Heartbroken”:

Om ganske kort tid kan man opleve Kamma optræde live med sin intime og nærværende musik, når hun i selskab af Filippa skal spille i Byhaven. Vi glæder os helt vildt til at mærke Kammas personlige og, til tider smertelige, popunivers udfolde sig på scenen foran os, når hun med sin knivskarpe vokal og medrivende melodier, synger foråret ind i Byhaven.

Du kan finde begivenheden på Facebook, hvor du også kan læse mere om artisterne.
I mellemtiden kan du høre Kammas smukke og følelsesladede “Heartbroken” lige herunder.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com