fbpx

KIRBY leverer lækre toner på sin nyeste R&B-single

Foto: Courtney Loo, David Karp (pressebillede)

Sangskriveren bag megahittet “FourFiveSeconds” har netop udgivet sin single “Boyz II Men”.

KIRBY er navnet på sangskriveren bag flere megahits. Hun har senest været aktuel med singlen “Superpowers” som har D Smoke som featuring, og har lavet den fedeste tilhørende musikvideo til nummeret, som du kan læse mere om i denne artikel. I dag er hun aktuel med sin spritnye single “Boyz II Men”, som er et retro-futuristisk R&B-nummer, der handler om sangerindens dårlige beslutninger i sit kærlighedsliv.
Om sangen fortæller den dygtige sangerinde:
“Boyz II Men” er et ‘tell all’-R&B nummer, som er dedikeret til alle de dårlige valg, jeg har foretaget i mit kærlighedsliv. Jeg elsker den, fordi der var engang, hvor jeg ville tænke tilbage på mit kærlighedsliv og tænke ‘GIRL, hvad tænkte du på?!’. Men nu hvor jeg kan synge om alle disse oplevelser og minder uden at græde, er jeg virkelig blevet klar over jeg er vokset fra alle de dårlige oplevelser og minder, og er kommet videre i mit liv.

Lyt til den lækre single på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com