fbpx

KTPIV giver håb for lysere tider med lækre forårs-vibes

Foto: Magnus Dein Nørby (pressebillede)

Selvom der stadig er restriktioner og uvished i luften, så er forårsfornemmelserne på vej. Og KTPIVs nye single “fastlandet” er en perfekt påmindelse om det.

Sammen med vintergækker og erantis er der ved at skyde en ny generation af hiphoppere op af den danske undergrund. En af de grupper der for alvor har skudt i gennem vinterfrosten er KTPIV, og nu er de ude med endnu en velproduceret single, der hjælper med at smelte den sidste sne fra vinteren. KTPIV består af rapperne Kristian, Dennis og Viktor og produceren Villads. Sammen har de skabt nummeret “fastlandet”, der med en sprød guitarfigur som styrepind, giver lytteren indblik i en ung mands hoved, og de problemer kærligheden kan føre med sig. Om singlen fortæller drengene selv:

“fastlandet” handler om en pige man godt kan lide og føler sig tryg ved, men samtidig er det historien om, hvordan man møder pigen og hvordan forholdet udvikler sig, hvor man til sidst finder sammen med hende.

“fastlandet” kommer som foreløber til debut-EP’en, der eftersigende lander på diverse platforme senere på foråret.
Lyt til den lækre forårssingle her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com