fbpx

Levant er klar med endnu en melankolsk hiphop-banger

Foto: Elisabeth Eibye (pressebillede)

I starten af året udkom det danske hiphop-stjerneskud Levant med singlen “Tripper”. Nu følger han op på den melodiske single med “Med Mig”, der følger samme følsomme og catchy stil

Da Levant tidligere på året udgav singlen “Tripper”, var det startskuddet for et nyt musikalsk fokus. For selvom han har været i musikbranchen i flere år, er det først nu, at vi for alvor får den melankolske side af ham at se.

Den nyeste single hedder “Med Mig” og handler om at erkende, når man selv er en del af en destruktiv kultur. Den handler om, at man nogle gange finder sig selv i situationer, som man egentlig godt selv ved er forkerte. Levant fortæller selv om sangens betydning:

Det er hvordan jeg ser det, hvordan det påvirker mig, og hvor dumt jeg egentlig synes, det kan være

“Med Mig” har den hårdtslående bas og stortromme, vi kender fra hiphoppens verden. Men den har samtidig et smukt, sunget omkvæd der får de helt små hår på overarmene til at rejse sig. Levant lover at 2021 vil byde på flere singler i stil med “Tripper” og “Med Mig” og vi er spændte på at følge med fra sidelinjen.
Lyt til “Med Mig”:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com