fbpx

Liberty melder klar til fest med ny single og annoncering af danmarkstour

Foto: Emil Monty Freddie (pressebillede)


I rækken af folk, der har glædet sig til livemusikken står Liberty næsten forrest


Liberty har netop udgivet singlen “The Last Time” og har samtidig annonceret en danmarksturné, som starter i det sekund alle spillestederne genåbner – nemlig den 6. maj.
Bag Liberty står Mattias Kolstrup, som ikke er bange for at udtrykke sig som artist og kunstner, hvilket det musikalske univers er et glimrende eksempel på. Den nye single “The Last Time” har en poppet lethed, tilgængelighed og ikke mindst både dance/sing-along omkvæd. Således formår Mattias Kolstrup at bringe en mere lys og optimistisk lyd til Liberty, end debutalbummet Haven’t Felt This Great Since 1988 bød på, dog uden at miste den nordiske melankoli, som han dyrker så fint i både melodik og lyrik.


Om den spritnye single fortæller frontmanden selv:

– Sangen kom til mig på Kilimanjaro, hvor jeg befandt mig for at bearbejde et forlist forhold. Jeg skulle bare væk og så tæt på stjernerne som muligt (Mount Everest var dog liiiiidt for sindsygt). Men selvom jeg havde fjernet mig så langt væk, som det fysisk var muligt, var mine tanker selvfølge på hjem og på hende. På toppen mødte jeg en gammel krumbøjet kvinde. Hun fortalte mig på gebrokken engelsk, at jeg var et månebarn, der altid sigtede efter solen, og måske jeg bare skulle prøve at være, hvor jeg var. Her, nu. Jeg tog imod hendes råd og skrev sangen på stedet.

Lyt til “The Last Time” på din fortrukne streamingtjeneste.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com