fbpx

Little Simz’ nye single er både tankevækkende og frygtindgydende

Foto: Nwaka Okparaeke (pressebillede)

Little Simz laver hiphop der ikke nødvendigvis har til formål at nå hitlisternes top. Den britiske rapper skildrer også de frustrationer og utilfredsheder hun oplever ved at leve i England som sort, kvindelig, upcoming rapper. Nu har hun sluppet åbningsnummeret fra det kommende album ‘Sometimes I Might Be Introvert’ løs.

Den tredje september udgiver den britiske rapper Little Simz sit mest ambitiøse album til dato. Allerede nu kan vi nyde åbningsnummeret “Introvert”, og det er ligeså velskrevet som det er tankevækkende. “Introvert” er et hjerteskærende opråb om alle de frustrationer Little Simz oplever i sin dagligdag i storbritanien. Sangen er opbygget som et essay over et liv på forreste række i et samfund der er dybt præget af politisk overvågenhed.

Til sangen følger også en flot musikvideo, der samtidig med, at den er flot og majestætisk, er tankevækkende og frygtindgydende. På kunstnerisk vis foregår den nemlig ligedele i gaderne i London og på et stort, flot museum. Se videoen her
Eller lyt til “Introvert” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com