fbpx

MALU gør op med sit eget perfektionistiske ego på debutsinglen ”Polish”

Foto: Reprise Studio (pressebillede)

En helt ny artist er kommet til, og hendes debutsingle ”Polish” er både ærlig og vigtig.

Som fem-årig fik Marie-Louise Pierini tilfældigvis et klaver af to flyttemænd, som ikke nænnede at smide det på genbrugspladsen. Pierini var ikke til at få væk fra klaveret igen, og musikken er stadig en stor del af hendes liv. Under kunstnernavnet MALU udgav hun i fredags sin debutsingle ”Polish”, der med poppede melodier, soulede toner, lækker bas og R&B-fornemmelser gør op med idéen om idealer. // Chasing sweet perfection / fuck the real reflection // synger artisten, og fortæller om ”Polish”:

Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft travlt med at leve op til en idé om, hvem jeg skulle være. Men i musikken er jeg spontan – her kan jeg flirte med min identitetskrise, sige ”fuck dig” og ”nej tak”, tage pis på mit perfektionistiske ego og synge mig til den jeg har lyst til at være. Polish er en parodi på mig selv og perfektionskulturen, vi i dag er så indoktrinerede i. Vi er blevet så gode til at lytte til idealerne, at vi er blevet døve, når det kommer til at lytte til os selv. Men det hele er jo en illusion, for hvornår er vi nogensinde perfekte? Det er som at jagte en sæbeboble, der brister, hver gang man tror man er i mål.

Med til singlen hører en både stilfuld og sarkastisk musikvideo, hvor MALU ligner en million og to timers forberedelse, mens hun viser sig frem på en scene, i et skumbad og på et hav af madrasser. // I woke up looking like this // påstår hun. Men altså.

Se musikvideoen til ”Polish” her, eller hør den via disse links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com