fbpx

Mørkeblødt giver os en sidste smagsprøve inden sin store udgivelse

Foto: Marius Dahl (pressebillede)

Om mindre end to uger er danske Mørkeblødt klar med sin debut-EP ‘Lyst Mørke, Rar Uro’. Som opvarmning til udgivelsen får vi nu tredje single fra den dystre elektronika-artist.

Mørkeblødt har netop udgivet den tredje singleforløber til sin kommende EP. Den nye sang hedder “Tænker På Dig”, og er et dunkelt stykke elektronisk musik. Med en vokal, der skaber associationer til Peter Sommer, og en synth-pop-lyd, der væver mellem det mørke og det muntre, skaber Mørkeblødt et komplekst nummer med et særegent udtryk. Den dansksprogede lyrik kredser om en sitrende fornemmelse i maven – noget der opstår i forelskelsens smerte. Om sangen fortæller Mørkeblødt selv:

I broen synger jeg // for dit kys det hvirvler op og falder tungt om mit bryst //, og det er et forsøg på at skildre, at kærlighed kan være mindst lige så hård og tung som den kan være umiddelbar og let som en fjer. Og at det kan skifte enormt hurtigt mellem disse ekstremer, hvis man er i en meget intens forelskelse. Det, der for et øjeblik siden var “hvirvlende” og “let som en fjer”, falder pludselig ned og er tungt.

Vi ser frem til at opleve endnu mere fra Mørkeblødts dystre og sensible univers, når EP’en udkommer den 7. maj.

Indtil man man streame “Tænker På Dig” lige her:
Lyt via Spotify

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com