fbpx

Natlys er fandenivoldsk og giver dig en klump i halsen

Foto: Daniel Buchwald (pressebillede)

Siden 2018 har de to venner der står bag Natlys lavet musik i en baggård i nordvest, og efterhånden er omverdenen ved at blive indvigede i det spændende univers, de har skabt. Nu løfter de sløret for deres anden single, og “Nuancer af grå” fortsætter de gode takter fra debuten.

Tidligere i år udgav Natlys, der består af de to venner Dan Egmose og Benjamin Sacco Nilsson, debutsinglen “Hverdag”, og med den viste de, at de har godt fat i blandingen mellem en klassisk popsang og nutidens indie-bølge. Som opfølger til debuten er de nu klar med “Nuancer af grå” der fortsætter i det indie-agtige spor, men lægger mere vægt på teksten og hverdagspoesien. Og så er den klart mere rocket end den er poppet.

Med et beat der nærmest slæber sig afsted, sætter en lys og inderligt autotunet vokal ind. Og netop som man har affundet sig med beatet, der virker som om, det er lidt bagefter, går det helt amok. En forvrænget guitar overtager synthesize-fladerne, og trommer bliver målrettede og hurtige. Med en melankolsk melodi og et højt tempo er sangen pludselig fandenivoldsk samtidig med den giver dig en klump i halsen.

Debuten var god, opfølgeren er endnu bedre. Vi er meget spændte på at se, hvad Natlys ellers har skruet sammen i baghuset i nordvest.
Lyt på “Nuancer af går”:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com