fbpx

Nik med til en ny lyd fra talentfulde Greta Svabo Bech

Foto: Beinta á Torkilsheyggi (pressebillede)

I dag har Greta Svabo Bech udgivet en single, der lyder af fredag.

I sidste måned udgav den færøske sanger, sangskriver og historiefortæller Greta Svabo Bech den fine, stille og sørgmodige single, “Breathe”. I dag er hun ude med et meget anderledes udtryk i form af elektronisk og rytmisk pop med singlen “Dominoes”.

Om singlen fortæller Svabo selv:

Denne sang handler på mange måder om det forgængelige og skrøbelige ved et moment. Men den handler også om det magiske ved et moment. Disse tanker cirkulerede, da vi færdiggjorde sangens produktionen – jo mere vi prøvede at gøre sangen “perfekt”, desto mere ønkede vi at gå tilbage til den originale “magi” ved sangen. Magien er alt. Der er skønhed i imeperfektion og skrøbelighed. Det er menneskeligt.

Hør singlen via disse links:
Spotify
Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com