fbpx

Nikotin inviterer lytteren helt tæt på med sin nye single “Baby”

Foto: Morten Kolding (pressebillede)

Man er vant til at hårde hurtige bars om ‘drengene’, når den unge rapper går i gang. På den nye single, bliver det mere følelsesladet, når historien om en kærlighedsrelation bliver fortalt.

Nikotin har fart på sin karriere som rapper, med en masse udgivelse i bagagen. I dag er endnu en kommet til flokken – nemlig singlen “Baby”. På nummeret får man et ærligt indblik i den unge rappers liv, hvor man blandt andet kan høre om hans frygt for at dø, hvad han ser på Netflix og så bliver lytteren inviteret ind i hans kærestes opgang. Det er altså en mere personlig og følsom side af Nikotin, som kommer frem på “Baby”, end man som lytter tidligere har kunnet opleve. Der bliver fortalt en historie om, hvordan en kærlighedsrelation opstod. Nummeret bliver en hyldest til de små detaljer og den overdrevne observans, der følger med den første tid som nyforelsket.

Lyt til “Baby” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com