fbpx

Ny klaverballade med et twist af seje Holly Humberstone!

Foto: Jordan Curtis Hughes (pressebillede)

Britiske Holly Humberstone har udgivet en nostalgisk, længselsfuld og uhyggelig single om sit barndomshjem. Til singlen hører en musikvideo, som mest af alt bare er uhyggelig.

I vores guide til 21 internationale navne, du skal holde øje med nævnte vi blandt andre den spirende, britiske artist Holly Humberstone, som nu er ude med en ny single ved navn “Haunted House”. Lyduniverset er stille og smukt; Humberstone synger med en både smuk og stærk vokal, der skælver delikat og spiller godt sammen med det fine klaverakkompagnement. Halvandet minut inde i sangen sker en spændende udvikling, som artisten har skabt af bare kor og instrumental variation. “Haunted House” lander med en lidt uhyggelig musikvideo, der udspiller sig i et, ja, hjemsøgt hus. Om værket fortæller artisten:

Jeg skrev sangen om det gamle og karakterfulde hus, som jeg er vokset op i. Huset er så stor en del af mig og vores familie. Efter at min søster og jeg er flyttet ud og lever separate liv, føles det at komme hjem både godt og som den eneste ting, der holder os alle forbundet. Huset er nærmest ved at falde sammen nu, og vi har indset, at meget snart bliver vi nødt til at forlade det. Der er en kælder fuld af kødkroge og et så fugtigt klima, at svampe gror ud af væggene. Masser af mennesker er sikkert døde her førhen, men jeg har altid følt mig meget sikker. Det er som et syvende familiemedlem. Det er en del af mig.

Twisty, huh?

Se musikvideoen her, eller hør singlen via nedenstående links:
Spotify
Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com