fbpx

Phoebe Bridgers udgiver unikke versioner af sine hits

Foto: Dead Oceans / Playground Music (pressebillede)

Den succesfulde amerikanske sangerinde og sangskriver annoncerer at en unik 12-inch-vinyl er på vej med særlige versioner af nogle af hendes største hits.

Phoebe Bridgers album Punisher blev skamrost, da det udkom tilbage i sommeren sidste år. Blandt andet fik det fem stjerner med på vejen fra det britiske musikmagasin NME. Nu annoncerer hun, at en unik 12-inch-vinyl udgave af fire udvalgte sange fra det succesfulde album er på vej. Det drejer sig om de fire sange “Kyoto”, “Savior Complex”, “Chinese Satellite” og “Punisher”, og Bridgers fortæller at sangene udkommer i nye orkester-versioner, der forhåbentlig vil gøre både gamle og nye fans glade.

I ventetiden på udgivelsen, der kommer den 14. maj, kan du holde dig kørende på orginaludgaven af “Punisher” lige her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com