fbpx

Pony Marshalls nye single lyder af 2021-rock

Foto: Magnus Hyltoft Thomsen (pressebillede)

Det Aarhusianske band Pony Marshall har brugt det sidste år på at brygge nye sange, med en ny lyd. Den nye single “Sorry?” er den første single siden en hæsblæsende start på karrieren i 2018 og 2019, og med singlen fortsætter de de gode takter, men viser også at de er modnet.

Efter to år som et studieprojekt spillede Pony Marshall deres første koncert på spot-festival i 2018. Hurtigt derefter udgav de debutsinglen “No Chance”, pakkede tourbussen og tog på turné som support for Go Go Berlin. Men så satte de tempoet ned. I slutningen af 2019 besluttede gruppen sig nemlig for at gå i studiet og for at koncentrere sig om at lave nye sange. Det første resultat af den proces kan opleves nu i form af singlen “Sorry?”.

Det første der rammer, når man trykker afspil på “Sorry?” er en form for fangeleg mellem en skarp synthesizer og et lækkert guitarriff. Selvom man på Pony Marshalls tidligere udgivelser uden tvivl ville karakterisere dem som et rockband, er det som om, de piller lidt ved deres egen identitet på den nye single. På “Sorry?” fylder lydeffekter og synthesizere nemlig en hel del, og den kontrast der opstår mellem de danseglade synthpop-lyde og forsanger Isak Ruiz’ kantede post-punk-stemme, gør virkelig, at man bliver optaget af lyduniverset. “Sorry” er et godt bud på, hvordan man laver en rocksang, der både er loyal overfor rock-traditionen, men stadig skriger af 2021-ness. Lyt til den her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com