fbpx

Popstjerneskuddet FILIPPA skyder sommerkoncerterne i gang til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Emma Ishøy (pressebillede)

Det har været næsten uudholdeligt at vente på, at koncertstederne igen fik grønt lys til at lade musikerne bringe god stemning rundt omkring i de danske byer. Nu er ventetiden heldigvis ved at være ovre, og vi kan med stolthed præsentere FILIPPA som den første artist, der skal spille til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhaven den 15. maj.

En af de helt store stjerner på den danske pophimmel er den unge, københavnske sangerinde FILIPPA. Den 15. maj får du en enestående chance for at se den dygtige musiker dele ud af sine musikalske historier i Byhaven i København. Bag kunstnernavnet, FILIPPA, gemmer sig Filippa de Neergaard, som startede med at lave musik, da hun var helt lille. Allerede som barn eksperimenterede hun nemlig med at efterligne sine idoler, og en kassettebåndoptager gav mulighed for at lave små, hjemmelavede indspilninger af de idéer hun havde allerede dengang. Siden dengang er hun holdt op med at efterligne, og nu er hun helt sin egen.

FILIPPAs lydbillede kan beskrives som dark-pop, for selvom sangene har et klassisk, dansevenligt, poppet udtryk, er det som om, der ligger en dyne af dyster melankoli ned over dem. Senest imponerede FILIPPA os med singlen “Restless Soon Insane”, der er eksempel på netop evnen til at kombinere det dansevenlige med det dystre. De tunge synth-basser sætter gang i hoftemekanikken, samtidig med at den kantede, insisterende og knivskarpe vokal giver viser, at hun har noget på hjerte.

Vi håber selvfølgelig på skyfri himmel, solbriller og kolde øl, når FILIPPA går på scenen i Byhaven d. 15. maj. Men uanset vejrudsigten, er vi overbeviste om, at solen nok skal titte frem, når FILIPPA begynder at synge.

Find begivenheden til koncerten på Facebook
Lyt til den spritnye “Restless Soon Insane” lige her!

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com