fbpx

Porridge Radio viser sig fra en mere minimalistisk, stille og akustisk side på deres cover af “Wet Road”

Foto: El Hardwick (pressebillede)

I dag har Porridge Radio udgivet et cover af Scout Nibletts “Wet Road”, der står i lydmæssig kontrast til bandets forrige udspil. Men et personligt Porridge Radio-touch er bevaret.

Engelske Porridge Radio er nok mest kendt for sine velskrevne og velproducerede, alternative rock-kompositioner, som er både dragende og eksplosive (har du hørt deres fænomenale, in-your-face single “Sweet”, sidder du nok og nikker lige nu). I dag har de udgivet et cover af Scout Nibletts “Wet Road”, hvorpå gruppens sædvanlige instrumentering – trommer, bas og effektspækkede elguitarer – er blevet erstattet af en akustisk guitar og fine klavermelodier. I front for fine og harmoniske korstemmer, har vi nu stadig forsanger Dana Margolins intense vokal med al sin ryst og nerve. Alt andet ville også være en skam.
Vil du læse mere om de talentfulde musikere, kan du hoppe ind på vores liste over de 25 bedste opdagelser fra sidste år, eller tjekke vores interview med Porridge Radio ud. Og hør deres fine cover af “Wet Road” via disse links:
Spotify
Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com