fbpx

Poté og Damon Albarn er eminente partnere på singlen “Young Lies”

Foto: Poté // Ussi’n Yala (pressebillede)

På et eksperimenterende elektronisk nummer får Poté selskab af selveste britpop-kongen Damon Albarn. Samarbejdet udmunder i en fremragende single med titlen “Young Lies”.

Poté er en Parisbaseret artist, som er født på St. Lucia, og skaber elektronisk musik med caribisk inspirerede indspark. Den spirende musiker er ved at etablere sig internationalt med en række imponerende musikalske begivenheder i rygsækken; I 2019 var han featuring på Africa Express‘ album EGOLI, han har produceret remixes for både Little Dragon og Gorillaz, og for nyligt optrådte han på Colors Berlin. Nu er han ude med singlen “Young Lies” hvorpå alletiders Damon Albarn (Gorillaz, Blur, m.fl) medvirker. Sangen fungerer som forløber for Potés kommende debutalbum, A Tenuous Tale of Her, som udkommer den 4. juni. Medfølgende til den nye single er der også en musikvideo, hvor både Poté og Damon Albarn medvirker. Du kan se videoen lige her.

Hør “Young Lies” dér hvor du streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com