fbpx

PREMIERE: Livesession af “All The Other Boys” med Tobias Jensen

Foto: Sophia Tobler (pressebillede)

Vi har tidligere haft den unge sanger/sangskriver som Ugens Upcoming, og i dag har vi æren af at have premiere på en livesession af hans nummer “All The Other Boys”

Tobias Jensen har allerede en veletableret musikkarriere i Schweiz, hvor han er vokset op. Hans drøm er at slå igennem i Danmark, som han allerede har gjort i Schweiz, og vi er ikke i tvivl om, at det bliver en mulighed for ham, når vi ser hans spritnye livesession til nummeret “All The Other Boys”. I forbindelse med premieren, har vi spurgt Tobias Jensen om et par ting, så du har chancen for at lære den unge sangskriver meget bedre at kende:

Hvad betyder København betyder for dig?

– København er bare min drømmeby; Min far er født der og opvokset på Gammel Kongevej, og selvom jeg er opvokset i Schweiz, er jeg der mindst en gang om året. Så har mange Københavnere en fantastisk smag og er klædt meget stilfuldt. Min drøm ville være at kunne bo der en skønne dag, som min søster også engang gjorde.

Hvordan er det at have stor succes i et andet land?

– I får mig til at rødme. Jeg ved ikke, om jeg ville beskrive mig selv som mega succesrig, men jeg får bestemt mange søde beskeder fra folk, der kan lide min musik, eller som mine sange hjælper på en eller anden måde. Det er selvfølgelig en dejlig følelse, for selvom jeg kun laver den musik, som jeg selv kan lide, er det jo behageligt, når man ikke er den eneste person i verden, der holder af det. Lidt som at klæde sig ud for at gå på fest; du gør det primært for dig selv, men når du får komplimenter fra andre, så bliver du jo selvfølgelig glad i låget.

Hvad er din største drøm med musikken her i Danmark? 

– Tak fordi I spørger! At kunne spille en turné med mit band i Danmark og nabolandene – det ville være min største drøm.

Om “All The Other Boys” og den tilhørende video fortæller den unge sangskriver:
All the Other Boys” er en særlig sang for mig. Den er mere positiv end de fleste af mine sange, selvom der stadig er en vis melankoli i den. Sangen handler om, hvordan man opdager en særlig person på en klub eller en bar, som man synes godt om, men bemærker hurtigt, at alle de andre også opdager din “significant other” og prøver at tiltrække opmærksomheden. Vi optog denne live-session i en forladt bygning i Brøndby på sandsynligvis den koldeste dag i Danmark i 2021. Hvis du ser nøje efter, kan du nogle gange se mit åndedrag i den kolde luft, og ikke kun min computer havde problemer, mine fødder var også helt døve efter optagelserne. Men det var det hele værd, for nu er jeg glad for at kunne præsentere dig denne unikke video – God fornøjelse!

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com