fbpx

PREMIERE: Musikvideo fra fremadstormende den danske gruppe Nyt Blod – med kurs mod stjernerne

Foto: Emilie Strudahl (pressebillede)

Vi er glade for at kunne præsentere musikvideoen til den superseje danske gruppe Nyt Blods nummer “Tag Med Mig Nu”.

Måske har du allerede forkælet dine ører med Nyt Blods seneste nummer “Tag Med Mig Nu” der udkom i februar. Nu har du også muligheden for at nyde en fantastisk flot musikvideo, der akkompagnere musikken. Det støvede Jazz-beats med elektroniske kicks ligger fundamentet under de fede tekster, der rammer øregangen med et lækkert flow. På nummeret synger Lunamila kor, og der er også en lækker guitarsolo fra Martin Friis Nielsen. “Tag Med Mig Nu” handler om at tage på en rejse og flygte fra det mundane og banale i livet, med fare for at man aldrig kommer tilbage.

Se den flotte musikvideo og nyd musikken:

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com