fbpx

PREMIERE: Noras Have blotter sig på sin nye single og tilhørende musikvideo

Foto: Carl Holck (pressebillede)

Vi har i dag æren af, at have premiere på Noras Haves spritnye single “Røde Sol” samt en tilhørende og smuk musikvideo.


Noras Have udgav i 2019 sit debutalbum Nu starter vi. I dag er den hun klar med singlen “Røde Sol”, som er anden single fra Noras Haves kommende EP Arme. Nummeret rummer både skæve trommer, en storladen produktion, en kontrastfyldt vokal og en peotisk lyrik, som har til formål at give et blik ind i en ung kvindes tanker fra hendes mest sårbare vinkel.

Om singlen fortæller den 23-årige musiker, sangskriver og producer, Nora Dalum:
“Røde sol” er en metafor for de øjne, der ser på mig, når jeg føler mig nøgen – når jeg står på en scene, foran et kamera eller har sex. I de situationer kan jeg godt føle mig smuk og sexet, men inde i mig er den følelse forbundet med at være svag og usikker. Som om det at lukke andre ind, lukker af for mine stærke sider.

Den smukke single er ledsaget af en mindst lige så smuk og metaforrige musikvideo, hvor Nora skiftevis er klædt i en rød og en hvid kjole. Om musikvideoen fortæller hun:

Den røde farve symboliserer den sexede, selvsikre rolle. I den hvide kjole er jeg helt sårbar, og mine tanker projekteres som lysbilleder på min krop. Det sjove er, at når jeg så synger de her ting højt, så kommer jeg pludselig til at føle mig stærkere. Jeg håber, at de som lytter, også kan bruge nummeret til noget positiv.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com