fbpx

PREMIERE: Ruben Dawnson udsender kærlige vibrationer med musikvideoen til “Sunshower”

Foto: Chai Saedi (pressebillede)

Ruben Dawnson er en ung multikunstner fra Norge, som med sin velskrevne bedroom-pop har fået international opmærksomhed og mere end en million streams på Spotify. Med sin energifyldte single “Sunshower” formår han at varme mange hjerter og sætte sit livsglade præg på verden. Vi har fået æren af at løfte sløret for den hidtil usete musikvideo til “Sunshower”, som bliver frigivet i dag!

Ruben Dawnson påbegyndte sin musikalske karriere hjemme i sin kælder, hvor han brugte sin løn fra et skuespiljob til at bygge sig et musikstudie. Ud af kælderen kommer tilbagelænet indie/alt-pop, som kan giver anledning til at tænke på artister som Tame Impala, Justin Timberlake og Frank Ocean. Dawnsons inspirationskilder er tydeligvis forskelligartede og det samme er hans egen musik. Selvom han genremæssigt bevæger sig inden for et organisk popunivers, er der ikke to af hans sange, som lyder ens. Senest har han udgivet “Sunshower”, som er et energisk, glædesfyldt og sommeragtigt nummer. Vi har glædet os til at kunne afsløre den charmerende musikvideo til sangen, som udkommer i dag.

Videoen er en livsglad og 00’er-agtig hyldest til dualiteten mellem melankoli og eufori. Med vindmaskiner, greenscreen-magi og Ruben Dawnson der danser, skabes en æstetisk og sjov video. Det er svært ikke at komme i godt humør, når man ser videoen, der til tider giver associationer til VHS-optagelser fra familiens videokamera – dengang alt var noget mere analogt. Man får uden tvivl et godt skud nostalgi, hjertevarme og uhøjtideligt fjolleri.

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com