fbpx

såforsatan placerer dig midt i et skænderi, hvor gode manerer er en by i Rusland

Foto: Edi Cliff (pressebillede)

KarriereKanon-vinderen såforsatan er ude med endnu en hiphop-banger. Sangen, der hedder “Manerer Hjemmefra”, udfordrer dårlig opførsel gennem fortællingen om et skænderi.

såforsatan er lidt af en enmandshær på den danske musikscene. Sidste år imponerede artisten med sejren i KarriereKanonen, og nu er han tilbage med endnu et imponerende track. “Manerer Hjemmefra” er skrevet over en lidt atypisk lyrisk formel, idet teksten imiterer et skænderi, hvor den ene og den anden del af et eks-kærestepar smider rappe replikker efter hinanden. På den måde belyser såforsatan en breakup-kultur, hvor man taler hårdt til hinanden, og glemmer sine gode manerer. Eksponeringen af de dårlige manerer bliver fulgt af et lydbillede, der henter inspiration i amerikansk hiphop fra tidligere årtier. Beatet er simpelt og catchy, og det samlede musikalske setup giver masser af plads til, at vokalpræstationen kan stå i front. Til sangen er der også en video, som er lavet af Edi Cliff, der også står bag blandt andre Barselona og Høkers seneste musikvideoer. Du kan finde den skønne video lige her – og nå ja, så kan du jo se om du kan spotte en vis BBYBITES deri.

“Manerer Hjemmefra” kan streames på alle tjenester:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com