fbpx

Sarah Klang kaster sig over kærlighedens kvaler med sin overmenneskelige stemme

Foto: Fredrika Eriksson (pressebillede)

Vi kender Sarah Klang for hendes storslåede stemme og hendes evne til at skabe catchy, melankolske popsange. Snart er hendes tredje album ‘Virgo’ tilgængeligt, og for at sikre, at alle hendes lyttere bruger den sidste ventetid på at stortude, har hun sluppet den følelsesladede “Love So Cruel” fri.

Sarah Klang har tidligere beskrevet sig selv om ‘Sveriges mest triste pige”, og med den nye single “Love So Cruel”, begynder man faktisk at tro på det ellers meget voldsomme udsagn. Når det er sagt, så er singlen et rigtig godt symbol på, at bare fordi man er trist, betyder det ikke, at man også er svag. Sarah Klang formidler nemlig tekstens sørgelige skæbne med så meget selvsikkerhed og styrke, at det næsten virker overmenneskeligt. Sarah Klang synger om den mest elementære – men måske aller hårdeste – smerte, livet byder på; Når kærligheden går i stykker, og man føler sig svigtet. Og det skaber en magisk kontrast, at hun gør det med en stemme og en styrke, der er alt andet end elementær.


Næste gang det regner udenfor, så sæt dig til rette i vindueskarmen, find lommetørklæderne frem, sæt “Love So Cruel” på høretelefonerne, og giv tårerne frit løb ned af de kinder som Sarah Klangs fantastiske stemme kærligt farver lyserøde. Du kan finde den her
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com