fbpx

School of X udsender stærk førstesingle fra kommende album

Foto: Jonas Bang (pressebillede)

Danske School of X imponerede sidste år med debutalbummet ‘Armlock’. Nu er School of X, der også kendt under sit borgerlige navn Rasmus Littauer, klar med en ny single, der har fået titlen “Away”.

“Away” lyder dejligt meget af den indie pop/rock, som vi kender og elsker at høre fra School of X. De første minutter af sangen konstitueres af Rasmus Littauers helt særlige vokal, melodiøse omkvæd og skarpt guitarspil. Derefter bliver man som lytter introduceret for en skøn overraskelse i form af et mellemstykke med eminent saxofonspil. Sædvanligvis består School of Xs instrumentale setup af klassiske rockinstrumenter, og med den forbløffende saxofon, som så smooth inkluderes i “Away”, tilføjes et ekstra lag til det musikalske univers. I sammenhæng med udgivelsen af “Away” løfter School of X også sløret for, at der er endnu et album på vej. Det kommer til at hedde Dancing Through the Void, og står til at udkomme i september 2021. Hvis du også har svært ved at få nok af School of X, kan du lige hoppe en tur ind på Youtube og se den intime musikvideo, som medfølger den nye single. Du kan finde videoen her.

Du kan høre “Away” dér hvor du streamer musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com