fbpx

Skru op for anlægget og sæt “Killer” på – vi garanterer en lækker rock-oplevelse

Foto: Christian Plumhoff Nørby (pressebillede)

Det er med stor glæde, at vi er med til at introducere det solide rockband The Machine Knows, som netop i dag udgiver deres debutsingle.

Nok er The Machine Knows et nyt navn på den danske rockscene, men med debutsinglen “Killer”, bliver man snydt til at tro, at de allerede har spillet sammen i årevis; De lyder af erfaren, hård rock når det er bedst. Og lad os da begynde med at lære bandet lidt bedre at kende: The Machine Knows består af de tre Aarhusianske rock-entusiaster Kristoffer Veirum (vokal/guitar), Tobias Weltzer (trommer/kor) og Antonio Roxy (bas/kor). På det seneste har de haft godt gang i lydstudiet, idet de er ved at indspille masser af sange til deres kommende debutplade, som får solens lys at se i efteråret. Første forløber til den kommende plade er “Killer”, der byder på fængende melodier og fede guitarriffs. Om nummeret fortæller forsanger Kristoffer Veirum:

– Vi vil først og fremmest bare spille højt, hårdt og have det fedt, mens vi forvandler vores oplevelser til fede toner som andre også kan trippe over. Det synes jeg sgu, at vi kommer godt i mål med “Killer”. Du skal bare skrue højt op.

Vi vil gerne stille os enige med Veirum: Du skal bare skrue højt op og nyde sangen!
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com