fbpx

Squid er et skridt nærmere deres store udgivelse

Foto: Holly Whitaker (pressebillede)

Det britiske postpunk band Squid har netop sluppet den sidste singleforløber til deres kommende debutalbum ‘Bright Green Field’. Det nyeste musikalske skud på stammen hedder “Pamphlets”, og er et perfekt eksempel på en endelig smagsprøve på det ventede album.

Squid blev dannet i den smukke by Brighton i England. Herfra spiller de eksperimenterende postpunk, som allerede har inviteret en bred lytterskare til sig. Tidligere på året er bandet udkommet med singlerne “Paddling” og “Narrator”, der sammen med spritnye udgivelse “Pamphlets”, danner et billede af hvordan det kommende album kommer til at udforme sig. “Pamphlets” handler om det højreekstremistiske politiske landskab, som bandet oplever lige uden for deres dørkarm hver dag. Sangen er en fiktion om en person, der kun konsumerer nyheder gennem pamfletter med højrefløjs-propaganda. “Pamphlets” viser en bekymring og et opgør med den politiske drejning, som store dele af verden må se sig selv del af. En sådan bekymring kommer også til at blive tydeliggjort på det kommende album, som kommer til at svinge mellem temaer om verdens ustabilitet og bandets udforskning af nye stier at betræde. Med sådan et løfte for Bright Green Fields omdrejningspunkt, kan man vist ikke andet end at glæde sig til udgivelsen.

Indtil da kan du høre “Pamphlets” på diverse streamingtjenester (og hvis du er rigtig cool, så hører du originalversionens fulde otte minutter):
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com