fbpx

Stop op og hold en pause med Alexander Woods’ nye single

Foto: Marie Mørk (pressebillede)

I en dynamisk, klassisk pop-setting, formidler Alexander Woods de forventninger, dagligdagens konkurrencekultur opstiller. “You Better” giver dig lov til at slække lidt på speederen, sænke skuldrene og tage en slapper fra hverdagens høje tempo.

Den danske sangskriver Alexander Woods har evne for at blande det organiske med det elektroniske. Den nyeste single, “You Better”, er et eksempel på netop det. Sangen er indpakket i et blødt synthesizer-papir. Og selvom indpakningen er elektronisk og spacey, er det Alexander Woods’ rolige stemme, der skærer igennem og gør helheden menneskelig.

Alexander Woods fortæller, at sangen udspringer af den forventning, samfundet har til, at man helst skal virke overskudsagtig samtidig med, at man arbejder hårdt. Woods fortæller:

– Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er at give sig selv ro til at genfinde energien.

Og til lyden af de bløde synthesizere og Alexander Woods’ vokal, der gentagende gange synger // You don’t have to try so hard //, går budskabet rent ind. Find den flotte single på den platform, du foretrækker her

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com