fbpx

Tessas nye single er “Mums”

Foto: Nikolaj Gyldenløve (pressebillede)

Prinsessen fra Blæstegnen er ude med en hyldest til alle slags mænd på sin nye single, som kan sparke din weekend godt og grundigt i gang.

Tessa har haft fuld fart på sin karriere, efter hun blev opdaget på Instagram for et par år siden. 2020 bød på enormt mange succeser for den unge rapper – hun vandt en DMA i kategorien ‘Årets Nye Danske Navn’, optog en musikvideo med den tidligere statsminister og havde flere forskellige store tv-optrædener. Vi spår Tessas 2021 til at fortsætte i samme spor opad, og med den spritnye single “Mums” bliver vi kun bekræftet i, at der stadig er fuld fart på hele Danmarks rapqueen. Hun har absolut ikke lagt skjul på, at hun hylder kvinder i enormt mange af sine sange. Nu er det mændenes tur, og om sin nye single fortæller hun:
“Mums” er en ægte hyldest til mænd og til mandekroppen – til alle slags mænd, der bare er fucking frække på hver deres måde. Dem i skjorter, dem i uniformer, og dem der står og ser fucking mums ud på gadehjørnet under forårssolen. For selvfølgelig er mænd mere end bare pik, muskler og IKEA-møbel-samling. Og tro mig, pigerne kører rundt i byen og tjekker fyre ud på gaden mindst lige så hårdt, som drengene gør det omvendt.


Lyt til “Mums” på Spotify
Eller på Apple Music

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com