fbpx

The Boy Below debuterer med jordnær rocksingle

Foto: Tenzin Olivia Gustenhoff (pressebillede)

Et nyt, topambitiøst rockprojekt er på benene! Projektet hedder The Boy Below, og de er klar til at indtage den danske rockscene. Lyden er genkendelig og leder tankerne tilbage mod stadionrock fra 80’erne, men debutsinglen “Blowing” har samtidig en nutidig lyd.

Det helt nye rockband The Boy Below, består af de to dygtige musikere Christoffer Beese og Sebastian Lund. Tidligere har de samarbejdet med i forvejen etablerede grupper som Barselona, Bear With Me og EmmaDop, og nu står de på egne ben i det bundærlige, topambitiøse rockprojekt, The Boy Below.

Om debutsinglen fortæller gruppen:

– Blowing er det første nummer vi har skrevet, og derfor kom det ret naturligt til os, at det skullevære vores første udgivelse. Rent produktionsmæssigt satte vi os et kreativt benspænd ved at indspille hvert enkelt instument et ad gangen, uden at klippe i det. mest for at finde helt ind til kernen af lyden.

Arbejdsprocessen har resulteret i en rå rocklyd, der bærer præg af det uredigerede og ærlige. På den måde stemmer sangens opbygning overens med den lyse vokal, der, på trods af den storslåede stemning, fremstår både jordnær og ærlig. Lyt til den flotte debutsingle lige her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com