fbpx

Troels Jørgensen klar med første single fra kommende album

Foto: Magnus Cederlund (pressebillede)

Troels Jørgensen har spillet musik længe og udgav i 2016 debutalbummet i eget navn ‘My Mind’. Den 5. maj er han klar med det nye album ‘Willing To Die’, og nu giver han en smagsprøve i form af singlen “Odie”.

Der er en stolt dansk tradition inden for singer-songwriter-musik med rockede elementer. En der er godt i gang med at følge i de stolte fodspor er musikeren Troels Jørgensen, der i dag er ude med førstesinglen “Odie” fra det kommende album, Willing To Die. Størstedelen af albummet kredser om en tragisk og sørgelig historie om Jørgensens gode ven, der tog sit eget liv, men på trods af det triste tema, har albummet eftersigende en livsbekræftende lyd og et positivt budskab.

Førstesinglen “Odie” er den eneste sang på albummet, der ikke decideret handler om den gode vens tragiske død, men derimod er den en vuggevise, som Jørgensen skrev til sin søn. Sangen startede som en stille, fin børnesang, men da den kom i øvelokalet og blev gennemspillet af bandet, ændrede den sig til den uptempo pop/rock-ballade, som der nu er tilgængelig der hvor du plejer at streame din musik.
Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com