fbpx

Wesley Gonzalez’ nye single er usædvanlig gennemarbejdet

Foto: Josie Rae Turnbull (pressebillede)

I lang tid lå en halvfærdig single med navnet “Change” i iTunes-biblioteket hos den britiske singer/songwriter Wesley Gonzalez. Pludselig rullede der en pandemi ind over verden, og det gav tid til at genoverveje den ufærdige single. Nu er den udkommet under navnet “Change Your Circumstance” og den er ligeså spændende, som den er gennemarbejdet.

Wesley Gonzalez er langsomt men sikkert ved at bevæge sin ind i folks bevidsthed i hjemlandet England. Hans skæve tankegang og store talent for den smukke melodi er da heller ikke til at stå for. Den nyeste single “Change Your Circumstance” har været længe undervejs, men der skulle store livsforandringer til, at Gonzalez fandt inspirationen til at gøre den færdig. Pludselig kom en global pandemi. Pludselig spurgte hans bedste ven, om Gonzalez ville være gudfar. Og pludselig begyndte han at reflektere over hans rolle i sit eget såvel som andres liv.

Alle disse herligheder er indpakket i et skørt og krøllet synthesizerunivers, og det er aldrig rigtig til at forudse, hvilken akkord, der bliver den næste. Til gengæld kan man regne med Wesley Gonzalez’ knivskarpe vokal, der udviser et imponerende register. Hvis du har tænkt dig at tjekke “Change Your Circumstance” ud, synes vi også, at du skal se musikvideoen til. Den kan du finde her.
Lyt til “Change Your Circumstance”:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com