fbpx

Yarlie får dig både til at danse og græde

Foto: PR (pressebillede)

Det spirrende svenske pop-håb Yarlie har den der kraftfulde, kantede stemme, der er kendetegnet for de helt store popsangerinder.

Med debutsinglen “Wreck” skabte Yarlie en sang, der gjorde, at neonlysene på natklubberne begyndte at skælve. Det er den slags sang, man sætter på, når lyset er dæmpet, og man finder de sidste kræfter frem, for at forsøge at gøre byturen til en succes. Nu er hun ude med opfølgeren “Blush”, og det er endnu en sang, der kan have stor indvirkning på, hvordan din bytur udspiller sig. “Blush” giver dig nemlig både lyst til at bryde ud i dine vildeste dance-moves, men samtidig giver den dig lyst til at græde og skrige af dine lungers fulde kraft. Skrøbelige synthesizere udgør sangens fundament, og oven på dem er Yarlies kraftfulde vokal, der skaber den samme kontrast, som man kender fra dansegulvenes seneste timer. Den målrettede attitude, der giver udtryk for overskud og selvtillid – og den følsomhed og skrøbelighed, der blot venter på at blive sluppet løs dagen derpå.

Lyt til “Blush” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com