fbpx

Zueva mestrer også det energiske

Foto: Marcus A. Edvardsen (pressebillede)

Det norske stjerneskud Zueva har allerede tidligere i år, imponeret os med sin smukke og groovy single “strange”. Nu er den dygtige sangerinde tilbage med endnu en single, “preying on me”, og endnu engang formår hun at udtrykke sin personlighed på smukkeste vis gennem sin musik.

Man skal holde skarpt øje for at følge med alle de unge, dygtige norske artister der blomstrer op for tiden. Et navn, der har fanget vores opmærksomhed, er den norsk/russiske sangerinde Zueva der virkelig har evne til at kombinere hendes kulturelle erfaringer med sit store musikalske talent. Den nyeste single hedder “preying on me”, og her ser vi hende fra en anelse mere energisk side, end vi er vant til.

“preying on me” starter ud bløde synthesizer-figurer der ligger skrøbeligt og fint under Zueavas bestemte og inderlige vokal. Det bløde univers bliver dog hurtigt mere energisk, og efter første omkvæd har sat ind, er man ikke i tvivl om, at Zueavas sangskrivning også snildt fungerer til en fredag aften!
Lyt til “preying on me”:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com