fbpx

Ugens Upcoming: Nella

Foto: Sabah Idris (pressebillede)

Denne uges upcoming er seje Nella, som leverer ekspressiv rap og masser af energi! Lær artisten bedre at kende gennem hendes svar på vores mini-interview lige her.

Århusianske Nella laver dansksprogede hits med dansable fornemmelser og ærlige tekster. Med sin musik håber Nella at kunne inspirere sine lyttere til at stå ved deres følelser – en fantastisk tilstræbelse, som vi selvfølgelig håber, at hun lykkedes med! Vi har stillet den talentfulde artist vores spørgsmål som Ugens Upcomings.

1. Hvem er Nella?

– Mit navn er Daniella, men jeg bliver for det meste kaldt Nella. Jeg er født og opvokset i Århus. Jeg har ligesom så mange andre oplevet en masse ting igennem livet, og så har jeg en kæmpe passion for musik.

2. Hvordan vil du beskrive din lyd?

– Crispy chicken med ekstra mayo. Ej, det er en blanding af hardcore følelser og lidt fløde. Jeg bevæger mig i alle retninger. Jeg synes det er fedt at lave lidt forskelligt. I kommer til at høre mig lave lidt R&B drysset med lidt hiphop. Men jeg elsker også at lave pop og afro.

3. Hvordan startede du?

– Puha. Jamen jeg er vokset med nogle søskende, hvor, min ældste bror spiller musik, og min anden bror og min søster har fyldt mig med musik fra barnsben. Min søster plejer at lytte til ekstrem kærlighedsmusik, og min bror lyttede meget til gangster rap, så jeg fik ligesom en inspiration fra begge verdener, og kunne virkelig relatere til musikken, både tekstuniverserne og følelserne i melodierne. Jeg begyndte selv at at skrive tekster, hver gang jeg havde en følelse eller en tanke jeg ikke havde lyst til at dele med andre. Som 14-årig var jeg så heldig at jeg kunne tage ned i et studie i Trillegården, hvor jeg også er vokset op. Her fik jeg lov til at lave min første sang og jeg har holdt ved musikken siden.

4. Kan du fortælle lidt om den proces, der foregår, når du skriver musik?

– Åååh. Jeg kommer helt ind i min egen zone. Jeg mærker mig selv og mine følelser. Og tænker over alt det, som foregår omkring mig. Og det kommer så ned på et stykke på papir, og ender så i mikrofonen. Jeg skal helst være i studiet i det moment jeg skriver mine tekster. Musikken skal være høj, og jeg skal helst ikke kunne koncentrere mig om andet, end det beat som kører i baggrunden, mens telefonen er på flytilstand. Og så en Redbull og en smøg, så kører det.

5. Hvilke musikere har haft størst indflydelse på din lyd?

– Rihanna, helt klart. Jeg elsker måden hun laver alle slags genre, og hun får det hele til at lyde som var det hendes egen lyd.

6. Hvad er der på pladespilleren lige nu?

– For tiden må det vel være en blanding af noget Billie Eilish, Drake, og J. Balvin.

7. Hvad er du i gang med lige nu (på musikfronten)?

– Jeg er i gang med at lave en masse ny musik. Jeg prøver at finde ud af, hvem min lyd passer med. Der skal snart laves en Collab. Der er rigtig meget i vente, og jeg glæder mig til at vise, hvem Nella er.

8. Hvad er drømmen?

– At spille til Coachella festival (:

9. Hvis du kun måtte vælge en af dine sange, folk skulle lytte til, hvilken var det så?

– Cest La Vie, da den er meget personlig for mig. Og hvis man lytter godt til teksten, så er der nok mange som også kan relatere til den.

10. Hvis din musik var en drink, hvilken ville den så være?

– Vodka/Redbull. Du bliver både flirtende og kommer op i et gear, hvor du kan fyre den af til musikken og føle dig selvsikker. En god energi!

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com