fbpx

Rune Søltoft er klar med den dystre EP “Nektar”

Foto: Frederik Bøggild (pressebillede)

Efter at have eksperimenteret med flere forskellige instrumenter og sangskrivning i alverdens genre, er Rune Søltoft nu klar med den gennemførte EP ‘Nektar’. Gennem de otte tracks der udgør EP’en skaber han et flot, heltstøbt og særdeles dystert univers.

Den unge elektroniske sangskriver Rune Søltoft er en yderst flittig herrer. I starten af året udgav han debut-EP’en Sansefuld, og nu er han allerede klar med endnu en. Nektar hedder den nye udgivelse, og den berører nogen af de emner, man som ungt menneske, går og bekymrer sig om.

Nektar handler nemlig om kærlighed, sorg og følelsen af, at livets betydning nogengange kan være fuldstændig fraværende. Og det dystre tema bliver også spejlet i lydbilledet, der alt sammen kredser om Rune Søltofts autotunede vokal. Støvede synthesizerlyde og mærkværdige slagtøjseffekter bakker stemmen op, og med masser og rumklang skaber det en melankolsk stemning, der fører tekstuniverset til dørs. Den otte numre lange EP er enormt gennemført, og fremstår på smukkeste vis som en samlet helhed. Der er vist ingen tvivl om, at Rune Søltoft er propfyldt med både talent og idéer. Find Nektar der hvor du sædvanligvis streamer din musik, eller via disse links.
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com