fbpx

10 hurtige til uimodståelige FILIPPA

Foto: Emma Ishøy (pressebillede)

Det spirrende danske popstjerneskud Filippa er første act der skal spille til Bands Of Tomorrows uimodståelige i Byhaven den 15. maj. For at forberede dig bedst muligt, har vi lavet et mini-interview med den fremadstormende musiker.

Det begynder så småt at dufte af sommer og varme, og inden længe bliver dørene til Bands Of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven slået op. Den første artist der går på scenen er den talentfulde sangerinde FILIPPA, der laver mørke, dystre popsange som både kan få dig til at danse og til at græde. Senest udgav hun singlen “Restless Soon Insane”, der sætter en tyk streg under hendes talent for at kombinere der alvorlige og dystre med det dansevenlige og feststemte. På redaktionen glæder vi os som små børn til at side med solen i skærmen og nyde en iskold fadøl til FILIPPAs formentlig forførende forårskoncert.
Som opvarmning til koncerten den 15. maj har vi stillet hende 10 hurtige spørgsmål, så du kan lære hende bedre at kende.

Min musik er…

Min musik er dark pop med et twist af sørøver.

Jeg begyndte at lave musik fordi…

Jeg begyndte at lave musik fordi jeg elsker at synge men min stemme manglede sit eget univers. Så fandt jeg ud af, at jeg er vildt facineret af de stemninger man kan skabe når alt i produktion og sangskrivning smelter sammen. 

Jeg finder inspiration i…

Jeg finder inspiration til sangskrivningen i ting jeg selv har oplevet og lydbilledet ved bare naturligt at høre en masse forskelligt musik.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, er lige umiddelbart MØ på Roskilde i 2019. Det var den første jeg lige tænkte på, og det var helhedsoplevelsen der gjorde det for mig. Havde en fest med mine venner hvor alt gik op i en højere enhed, så det er bare et rart koncert minde. 

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er nok Orange scene Apropos MØ 2019. Ville gerne have sagt noget mere originalt, men wow Roskilde altså. 

Hvis ikke jeg var musikere, ville jeg være…

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være idé-mager, fordi jeg får tit en masse idéer til at muligt og elsker at tænke i koncepter. I min børne diddl-veninde-bog står der ridelærer, Skuespiller og ejendomsmægler. Så ja jeg har været vidt omkring. 

Jeg drømmer om…

Jeg drømmer om, at blive ved med at gøre det der gør mig glad. Det drømmer jeg også om at andre gør, for så tror jeg verden ville blive et bedre sted. Musikwise drømmer jeg om at kunne få lov til at spille en masse koncerter med min musik, og hvor der er en tråd i visuals og overgange, så det hele får et samlet udtryk. Elsker helheden i musikoplevelser. 

Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er at have det sjovt med det. At nyde det og være tilstede, for så sync’er man bedre med publikum. Så er det også vigtigt for mig, at der lige er ro omkring mig lige inden jeg skal på, så jeg lige kan tune ind på at skulle spille live.  

Når folk lytter til min musik, skal de…

Når folk lytter til min musik, skal de bare nyde det haha. Danse med hvis de har lyst og fælde en tåre hvis de har lyst. Alle følelser er okay!

Til min koncert i Byhavenkan man forvente…

Til min koncert i Byhaven kan man forvente at høre musik jeg har udgivet, men også helt nye sange. Der kommer til at være god energi, for bandet og jeg glæder os utrolig meget! 

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com