fbpx

10 hurtige til uimodståelige Sovereign

Foto: Nadia von Rikka (pressebillede)

Pumpehusets Byhave har åbnet porten for noget af et sommerprogram, hvor en masse dygtige artister lægger vejen forbi og spiller koncert for det trængende publikum. Bands of Tomorrow har været så heldige at udvælge et par artister til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven. En af de udvalgte er det danske band Sovereign, som uden tvivl vil starte et brag af en fest i Byhaven fredag den fjerde juni.

De tre venner Frederik Milland, Louis Gjerrild og August Andersen danner tilsammen den danske rockgruppe Sovereign. Deres musik er energisk, rocket og vil med sikkerhed ramme et bredt publikum. Gruppen har udgivet de to singler “Smitten by Love” og “the Chain”, og de er lige straks klar med deres debut-EP, som du roligt kan se frem til at høre.
I forbindelse med deres kommende optræden i Byhaven, kan du lære gutterne fra Sovereign lidt bedre at kende, ved at læse deres svar til de 10 hurtige spørgsmål, vi har stillet dem.  

1. Vores musik er…

– God gammeldaws’ pop/rock. Drømmende og ærlig.

2. Vi begyndte at lave musik fordi…

– Vi havde det grineren sammen. Vi fandt ud af, at vi havde en fælles drøm og kunne gøre hinanden bedre. Med tiden er fokusset skiftet mod musikken og budskabet, men det hele hviler stadig på en drengedrøm om at skabe det sammen.

3. Vi finder inspiration i…

Hinanden samt livets op og nedture. Sangskrivningen starter med, at Frederik laver demoer hjemme i sin lejlighed. Derefter snakker vi om, hvad budskabet er, hvor vi gerne vil hen med det, og ud fra det former vi det sammen.

4. Den bedste koncert, vi nogensinde har været til, var…

– Vi boede sammen i Berlin i 2016 og så The Last Shadow Puppets i Columbiahalle. Det var et vildt venue fra 50’erne, som dannede den perfekte ramme for en fantastisk koncert.

5. Det vildeste sted, vi kan forestille os at spille, er…

Det kunne være sygt at spille i et amfiteater a la Colosseum. Ren koncert-DVD stemning badet i orange lys – helt 00’er stil.

6. Hvis ikke vi var musikere, ville vi være…

– Mange drinksbilletter fattigere, men med mange flere dadler på kontoen… Vi har siden gymnasiet tilrettelagt vores liv efter, at vi skulle lave musik, så vi har reelt set ikke en plan B.

7. Vi drømmer om…

– At have vores egen loge i Parken.

8. Det vigtigste for os, når vi spiller live, er…

– At skabe en ekstraordinær oplevelse for publikum – samt at kunne gå ned fra scenen og vide, at vi gav den 100 % og leverede et show, som vi selv ville se.

9. Når folk lytter til vores musik, skal de…

Forhåbentlig mærke sig selv. Vi bestræber os på at være ærlige og oprigtige i sangskrivningen og ønsker, at det ræsonnerer med modtageren.

10. Til vores koncert i Byhaven kan man forvente…

Det store pop/rock show med masser af energi og popbaskere ad libitum. Vi har ikke spillet live i over et år og er sultne som aldrig før efter at komme ud og vise vores musik frem.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com