fbpx

Ny single fra dronningen af dansk synth-pop

Foto: Karina Waliczek (pressebillede)

Super seje GRETA er på banen igen med ny musik for første gang efter hendes vellykkede debut-album.

GRETA er på banen igen og følger op med singlen “Vibrant”, der er første nye sang fra hendes side siden debut-albummet Ardent Spring, som vi på redaktionen mener er et af de bedste albums fra 2020. Som så mange andre har GRETA været meget hjemme i den seneste tid, alligevel har hun fundet inspiration. Hun siger om sin nye single:

– “Vibrant” handler om to mennesker, der elsker hinanden, og som er spærret inde under lockdown. Det handler om følelsen af, at realitet og virkelighed flyder sammen, at miste tidsfornemmelsen, blive rastløs og få trang til mere. Både af hinanden men også af livet.

Musikalsk kan man sagtens fornemme, at “Vibrant” kunne passe ind i et Ardent Spring-univers, men der er også sket en udvikling, som vi kan håbe at høre mere af i fremtiden. “Vibrant” er nemlig første single fra GRETAs kommende album, der får titlen Forever We Will Be Dancing, som udkommer den 17. september.

Du kan lytte til “Vibrant” her.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com