fbpx

Ærlig og intim debutsingle fra Sasha Adrian

Foto: Leonora Ingeborg Schytte (pressebillede)

Snyd ikke dig selv for det smukke atmosfæriske lydbillede på debutsinglen “Birds” fra Sasha Adrian.
Sasha Adrian har netop udgivet sin debutsingle med titlen “Birds”. En ekstremt nærværende vokal er noget af det første, der møder øret. Vokalen akkompagneres hovedsageligt af en aktiv og nærværende guitar foruden en mere atmosfærisk og hvinende lyd. Senere i sangens forløb vokser lydbilledet ved tilførslen af bas og klaver. Sasha Adrians lydbillede er tydeligt stærk inspireret af den neo-folk vi kender fra den amerikanske nordøst-kyst, og det bliver spændende at høre mere fra den unge artist.

Lyt til “Birds” på Spotify og Apple Music.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com