fbpx

Alfie Templeman – Forever Isn’t Long Enough

Foto: Blackksocks (pressebillede)
Label: Chess Club Records
Udgivelsesdato: fredag den 7. maj 2021


Det unge stjerneskud Alfie Templeman er i dag ude med sit minialbum ‘Forever Isn’t Long Enough’. Det har været længe ventet af mange og vil absolut ikke skuffe. Minialbummet er både velproduceret, ambitiøst, tidløst og originalt. Det vil med sikkerhed nydes af rigtig mange.

Alfie Templeman – Forever Isn’t Long Enough
5 / 5 Reviewer
Rating5

Hvis jeg havde uendelige mængder skriveplads, kunne jeg skrive en roman om, hvorfor Alfie Templemans nye minialbum Forever Isn’t Long Enough er værd at lytte til. Det har jeg desværre ikke, så jeg må nøjes med at fremhæve et par numre og detaljer ved minialbummet, som man ikke må gå glip af

Alfie Templeman er blot 18 år gammel, og i den alder er det enormt imponerende at have leveret så mange EP’er, singler og nu et minialbum, der er så gennemarbejdet og velproduceret, som det hele har været indtil videre. Genren på albummet rummer elementer fra mange genrer heriblandt funk, pop, disco, indie og R&B. I netop dette genremix opstår en helt særlig lyd, som gør Alfie Templeman og sin spritnye udgivelse meget unikt og enormt originalt. Med sine dance- og singable numre, der er fyldt med 80’er nostalgi, fede guitarriffs, saxofonsoloer og elektroniske lydeffekter, er Forever Isn’t Long Enough en perle i musikkens historie, og der var ikke ét sekunds tvivl om, at det fortjente topkarakterer, da jeg lod det spille for fulde blæs på mine højtalere første gang.

Den første sang, som er værd at fremhæve er singleforløberen til det nye minialbum “Everybody’s Gonna Love Somebody”. Det her nummer røg direkte ind på listen over de bedste sange, jeg nogensinde har hørt, og er blevet spillet på mine højtalere konstant siden første gang jeg hørte det. Jeg er sikker på, det havner i mine “top 3- mest spillede sange”, når Spotify afslører den playliste i slutningen af året. Nummeret rummer 80’er vibes, glæde og godt humør samt en tekst man kan relatere til – det har det hele. Dette nummer giver mig sådan lyst til at stå midt på Roskilde Festival i solskin med en lunken dåseøl i den ene hånd, min veninde i den anden, og bare synge, danse helt tosset og glemme alt om tid og sted. Det tror jeg, er lige præcis den følelse, mange gerne vil have frem lige for tiden efter de mange triste aflysninger af festivaler. Så du må absolut ikke snyde dig selv eller dine ører for “Everybody’s Gonna Love Somebody”.

Som titelnummer til et minialbum, skal den sang jo helst være noget særlig. Det må man sige “Forever Isn’t Long Enough” er. Jeg føler denne sang er essensen af Alfie Templeman og essensen af den musik han laver og gerne vil dele med hele verden. Den er upbeat, med en funky og groovy 80’er vibe, saxofonsolo og godt humør. Samtidig med at det endnu engang skinner igennem, hvor dygtig Alfie Templeman både er til lyrik, at levere en flot vokalpræstation i en sang, der vil falde i rigtig mange menneskers smag. 

Alfie Templeman er en artist med fuld fart på, og jeg tror på, at mange vil få øjnene og ørerne op for hans indlysende talent inden længe. Du kan roligt nyde det gennemarbejdede, velproducerede, ambitiøse og fuldstændig fantastiske album lige her.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com