fbpx

Angående Mig giver koncerter i Århus og København

Foto: Sarah Fresco (pressebillede)

I det sekund Angående Mig går på scenen, suger hun publikums opmærksomhed, og har dem, nøjagtig hvor hun gerne vil have dem. Til december giver hun koncert i både Århus og København.

Der er fuld fart på Angående Migs karriere. I 2019 vandt hun det anerkendte talentforløb karrierekanonen, og senest kunne hun opleves som en af VEGAs udvalgte, hvor hun tryllebandt publikum, og efterlod dem med kæben liggende på gulvet foran dem. Du kan læse vores reportage fra VEGAs udvalgte her. Angående Migs lydbillede er hårdt, vredt og så skinner det igennem, at hun går all-in. Der bliver ikke lagt skjul på nogen følelser – hverken de gode eller de dårlige. Vi kan kun anbefale at du skynder dig at få fat i en billet til en af hendes koncerter, det er helt sikkert det værd.

Oplev Angående Mig i:
VEGA, onsdag den 8. december 2021
Atlas, torsdag den 9. december 2021

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com