fbpx

Bjonko og Klamfyr spiser Burek til de revner

Foto: @Morphinion (pressebillede)

Bjonko er netop nu ude med endnu en Balkan-basker af et nummer – og denne gang i samarbejde med Suspekts helt egen Klamfyr aka. Orgi-E aka. Emil Simonsen.

Der er mildest talt fart på, når Bjonko og Klamfyr sætter gang i dine vildeste Balkan-fantasier på nummeret “Burek King”. Sangen handler om kongen af Burek, som er en populær fastfood-ret, der kunne minde om en slags sprød tærte med lækkert snasket fyld. I deres eminente fusion af dansk hiphop og Makedonsk Chochek stil, når de to artister helt nye højder sammen. Særligt omkvædet er svært ikke at blive intensivt afhængig af, når Bjonko og Klamfyr stålfast synger: “Vi spiser burek, burek, burek”.

Sangen er både en kærlig hyldest til Burek og Balkan-kulturen, og så er den fuld af humor og fede one-liners. Den giver dig både lyst til at rappe, danse kædedans og spise burek natten lang. Og hvad mere kunne man egentlig ønske sig?

Du kan høre “Burek King” på alle streamingstjenester.
Lyt eksempelvis via Spotify.

Tags:
,
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com