fbpx

BoT hylder Liss og Søren Holm

Foto: Fryd Frydendahl (pressebillede)

Den danske gruppe Liss har netop meddelt på deres Facebookside, at deres karismatiske forsanger og frontmand, Søren Holm, er død. Ovenpå den tragiske hændelse har vi på Bands of Tomorrows redaktion skabt en playliste, der hylder den afdøde forsanger og hans arbejde i Liss.

Liss har været forgangsmænd på den danske musikscene på grund af deres evne til at kombinere deres nutidige og moderne lyd med noter af lækker funk og pop. I løbet af gruppens aktive år, har de udgivet tre EP’er First, Second og Third. Derudover var bandet også i fuld gang med både at arbejde på nye sange, og på vej afsted og afprøve det nye materiale, da august og september skulle have stået på turné.
Seneste nyt på udgivelsesfronten stod på de cathcy og dansevenlige sange fra dobbeltsinglen “Precious / Leave Me On The Floor”, som vi har skrevet en artikel om, du kan læse her.

For at mindes Søren Holm og hans karakteristiske sangstemme har redaktionen lavet en playliste med 10 Liss-sange, der alle betyder noget for os.


Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com