fbpx

Brodie sessions er taget til Hjørring med indie-bandet Lowly

Foto: Asbjørn Sand (pressebillede)

YouTube-kanalen Brodie Sessions er taget på Danmarksturne med målet om at kombinere musik og arkitektur. Nu er de klar med endnu en smuk koncertfilm. Denne gang er det med indiepop-bandet Lowly, der optræder i de smukke omgivelser ved Kornets hus i nordjyske Hjørring.

Det har været en ekstremt hård tid for alle musikere verden over. Coronapandemien har sat en stopper for livekoncerter, og dermed for de fleste musikeres økonomiske grundlag. Derudover har kravene om social distancering også betydet, at bands ikke har kunne gå i øvelokalet, som de plejer. Det var en af grundende til, at Lowlys optræden i Brodie Sessions var en større oplevelse en normalt. Bandet fortæller:

Det var helt ubeskriveligt dejligt at spille sammen og være et band igen efter lang tids nedlukning, som vi har brugt på at skrive ny musik hver for sig. Vi mødtes i dagene op til sessionen og lavede to helt nye sange, sammen, i samme rum, og det var en vanvittig forløsende oplevelse.

Det var vigtigt for bandet at oplevelsen af at spille sammen igen, skulle ske på den helt rigtige måde. Og de smukke omgivelser i Kornets hus i Hjørring var med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Koncertfilmen er nemlig optaget under en solnedgang, og bandet ventede faktisk længe på, at det helt rigtige lys skulle skinne ind gennem de kæmpemæssige vinduer. Da solen endelig placerede sig på det gyldne spot på himlen, var det som om, der skete noget magisk. Se den umådeligt flotte video med den lækre bløde, elektroniske indie på YouTube lige her

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com