fbpx

charly haze stormer frem

Foto: charly haze (pressebillede)

Hvis man er til elektronisk indie-pop med masser af organisk sjæl, så er den London-basserede upcoming stjerne charly haze værd at tjekke ud.

Indie-bølgen vælter ind over Europa, og den kommer i mange forskellige afskygninger. En af de artister, der har et lidt anderledes take på den charmerende genre, er den fremadstormende sangerinde charly haze. Hun formår nemlig at kombinere den storladede popsang, som vi kender fra EDM, med det charmerende hjemmelavede udtryk fra indie-genren, og det skaber noget helt særligt. Nu kan hun så præsentere endnu en single “Backfire”, der er et eksempel på alt det førnævnte.

“Backfire” udspringer fra en tragisk begivenhed i sangerindens liv. Før haze startede sit musikalske projekt, kæmpede hun nemlig med at komme sig over en hjerneskade, som følge af et trafikuheld. “Backfire” beskriver nogle af af de mørkeste dage i genoptræningen, når det føles som om, at alt sjæl fra kroppen var forsvundet. Alligevel understreger hun, at det ikke er en sørgelig sang. Det er en sang om håb, mod og kærlighed.
Find “Backfire” der hvor du plejer at lytte til din musik eller via disse links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com