fbpx

David Guetta udgiver ny single og starter samarbejde med Tuborg

Foto: Dan Reid (pressebillede)

Tuborg Open fejrer musikkens evne til at bringe mennesker samme ved at invitere musikere fra hele verden, med baggrund i forskellige kulturer, til at lave musik sammen. I år har Tuborg Open indgået et samarbejde med David Guetta, og i forbindelse med det har DJ’en løftet sløret for en ny single.

Siden 2017 har Tuborg Open været på en mission for at forene folk over hele verden ved hjælp af musik! Listen over musikere som Tuborg Open har samarbejdet med er ganske imponerende, og indeholder navne som The Chainsmokers, Major Lazer og danske MØ. I år er samarbejdet faldet på DJ-verdensstjernen David Guetta, som i forbindelse med samarbejdet har udgivet singlen “Get Together”.

Til singlen kommer desuden en lidt atypisk lyrikvideo. Videoen indeholder nemlig ‘augmented reality’, som kan tilgås via snapchat på ens smartphone. Teknologien kender de fleste nok fra Pokémon GO. Den kombinerer det virtuelle univers med virkeligheden og får det til at ligne, at David Guetta står og giver koncert lige der, hvor du befinder dig. For at forene artister fra alle dele af verden, bliver “Get Together” i år remixet af artister fra henholdsvis Indien, Bulgarien, Nepal og Uzbekistan. Tanken er så, at det samme David Guetta-beat skal forenes med lyde, genrer og indtryk fra de forskellige kulturer. Om projektet fortæller Guetta selv:

Lige nu har folk virkelig brug for at føle sig forbundet til resten af verden, og musik har kræfterne til at lave den forening. Det er universalt sprog, som bringer folk sammen

Du kan streame “Get Together” lige her på Spotify og læse mere om Tuborg Open og samarbejdet med David Guetta her

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com