fbpx

Fallulah er tilbage med ny single

Foto: Julie Montauk (pressebillede)

Med 10 år i branchen er det formentlig og forhåbentlig ikke første gang du hører om Fallulah. Den rutinerede artist er ude med sin dugfriske single “Gemstoned”.

Super seje Fallulah er på banen med sin nye single “Gemstoned”, der kommer med et ønske om mere rummelighed i verden. Fallulah bruger sin stemme aktivt, både på “Gemstoned”, men også når hun kæmper for lighed.

Fallulah fortæller om sin nye single:

– “Gemstoned” er en antikapitalistisk popsang og en reaktion på et patriarkat, der alt for længe har tromlet frem. Den er et opgør med de klassiske hårde maskuline værdier, der har vist sig skadelige i form af tårnhøje tilfælde af stress og dårlige arbejdsmiljøer. Sangen er en opfordring til at ryste posen og gøre plads til en ny verdensorden, hvor diversitet og rummelighed er i højsædet

Lyt på Spotify.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com